top of page

A Hammam masszázs egy hagyományos török fürdőházban elérhető élmény, mely során a testet alaposan megtisztítják és felmelegítik a párolgó meleg vízben. Ezután következik a gyengéd bőrradírozás és a tápláló testpakolás, melynek célja a bőr revitalizálása és megújítása. A masszázs végén pedig egy kellemes olajos masszázsban részesül az egyéni igényeknek megfelelően. Ez a rituálé nemcsak testi, hanem lelki megújulást is nyújt, miközben a vendég egy hagyományos török kultúrával átitatott élmény részese lesz.

D5DB4936-5E0E-484C-8C07-ED48041F9D2C.jpg

Relaxáló Hammam masszázs
A hagyományos török rituálénk a test felmelegítésével kezdődik, meleg vizes locsolás és gőz segítségével az egyedülálló atmoszférájú hammam szobánkban. Amikor a vendég már kellőképpen ráhangolódott testileg és lelkileg a kezelésre, egy szappanos testmosás és habos kezelés következik a fűtött ágyon. Mindezt habkezeléssel és a levegővel töltött párnás mosdatással, illetve speciális nyújtó és lazító masszázsfogásokkal kombináljuk. A kezelés minden egyes lépése között gyógynövényes zuhannyal és tradicionális öntözéssel tartja vizesen a testet, majd végül sheavajjal gondoskodunk a bőr hidratáltságáról és a tökéletes relaxáció érdekében, pedig friss gyümölccsel és tradicionális teával várjuk vendégeinket! 

60' - 29 990 HUF 

D5DB4936-5E0E-484C-8C07-ED48041F9D2C.jpg

Hammam masszázs
A hagyományos török rituálénk a test felmelegítésével kezdődik, meleg vizes locsolás és gőz segítségével az egyedülálló atmoszférájú hammam szobánkban. Amikor a vendég már kellőképpen ráhangolódott testileg és lelkileg a kezelésre, kávés testradírral átradírozzuk a testet, majd ezt követően kókuszolajos testpakolással megnyugtatjuk a bőrt. Szappanos testmosás és habos kezelés következik a fűtött ágyon. Mindezt habkezeléssel és a levegővel töltött párnás mosdatással, illetve speciális nyújtó és lazító masszázsfogásokkal kombináljuk. A kezelés minden egyes lépése között gyógynövényes zuhannyal és tradicionális öntözéssel tartja vizesen a testet, majd végül sheavajjal gondoskodunk a bőr hidratáltságáról és a tökéletes relaxáció érdekében, pedig friss gyümölccsel és tradicionális teával várjuk vendégeinket! 

90' - 34 990 HUF 

Vendégeink írták 

Nyak-, váll-, kar masszázs

S. Juli

Lányommal közösen vettünk részt egy páros masszázson, Gabi és Béla nagyon profi kezei között, Anita igazán kedves vendégszeretete közepette - köszönjük!

bottom of page