top of page

Tantra

Érintéseink nyomot hagynak maguk után és minden vagy mindenki megváltozik valamilyen módon hatásukra. De ezek az átalakulások mindig meglepetésként érkeznek hozzánk.

Zsófi

Zsófi

Érintésemmel szeretnék neked történeteket mesélni önmagadról. Legyen az bármi a múltadból, vagy ami most a jelenedben nagyon foglalkoztat, de az is lehet, hogy olyasvalamit fogsz kapni, aminek fontos szerepe lesz a jövődben. Ez a szép a tantra masszázsban, hogy az ember mindig olyat kap, amire épp a legnagyobb szüksége van, vagy aminek a befogadàsàra màr megérett a lelke és a nyugodt, meditatív állapot, ahová elkísérlek sokféle tapasztalásra ad lehetőséget. 

Ígérem, hogy olyan teret biztosítok neked, ahol teljes biztonságban átélhetsz bármilyen új élményt és lényed teljes elfogadásban lehet jelen.

Zsófi.jpg

Tanulmányai

2023.

- Tao masszázs tanfolyam Havas Andrea masszőrrel 

- Metamorf masszázs tanfolyam Markos-Tóth Judit oktatóval, Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.
- Tao masszázs tanfolyam Élő Ildikó gyógymasszőrrel
- Shiatsu masszázs alaptanfolyam Jászberényi Èva, shiatsu terapeuta és oktatóval                                                                 

- Olajos thai masszázs tanfolyam Élő Ildikó gyógymasszőrrel

- Reflexológiás Talpmasszázs tanfolyam Kostkáné Bédi Mária oktatóval    

2022.

- Tantra masszőr képzés Végh Ildikó, okleveles tantra masszőrrel.

Zsófi.jpg

Tantra masszázs Zsófival
Az érkezést követően lesz lehetőséged arra, hogy a tested mellett a lelked is kapjon időt a megérkezésre. Miután mindent átbeszélünk, ami kérdéses. (Ilyenek lehetnek, hogy milyen szándékkal érkeztél, min szeretnél dolgozni, milyen határok vannak, amiket figyelembe kell venni.) Ezt követi a zuhanyzás és átöltözés szarongba. (masszázs előtt és után is van lehetőség zuhanyzásra) A szertartást egy köszöntő -ráhangoló rituáléval indítjuk, ahol kapcsolódhatsz önmagadhoz és meghívunk szavakkal a masszázs terébe. Majd elkezdődik a masszázs, ami a teljes testet érinti és kókusz olajjal történik. Harmonikusan és természetesen vonja be az intim területeket is az érintés folyamatába, így a befogadó lehetőséget kap arra, hogy megtapasztalja és kibontakoztassa magában a benne szunnyadó érzéki-szexuális életerőt. A cél nem az orgazmus, hanem az orgazmikus állapot elérése és fenntartása. Férfiaknál magmegtartásra törekszünk, hogy az energia ne vesszen el, hanem áramolni tudjon a test egészében. A masszőz az aktív fél, aki teljes lényével figyel rád és kíséri a folyamataidat, te pedig a befogadó vagy, aki figyeli és tudatosítja magában a történéseket. A masszázs során az érintés egyoldalú, a befogadó passzív marad, nem érinti a masszőrt. Te ellazulsz, figyelsz, és a csodák megtörténnek. A masszázs segítség lehet olyan férfiak számára, akik korai magömléssel, merevedési zavarral küzdenek, magmegtartást szeretnének gyakorolni, elakadást tapasztalnak a szexualitásuk terén. Elősegíti az önbizalom és önelfogadás növelését, és a test megértését, megismerését, fokozza az energiaszintet. Nőknél nagyon pozitív hatással lehet a testükre és lelkükre is. Segíti a tudatos kapcsolódást önmagukhoz, megtapasztalhatják a testük szeretetét. Segítheti a belső megélések, és lelki folyamatok feldolgozását, oldását, így felszínre kerülhetnek azok a blokkok, melyek az adott időszakban már feldolgozhatóak a lelkükben, így megtörténhet az elengedésük. A masszázs időszakonkénti ismétlődése további blokkok feloldását hozhatja magával. Az energiák 18-20 napig dolgozhatnak egy-egy masszázs után. 

120' - 30 000 HUF 

Zsófi.jpg

Tantra masszázs jóni/ lingam masszázzsal ZsófivalAz érkezést követően lesz lehetőséged arra, hogy a tested mellett a lelked is kapjon időt a megérkezésre. Miután mindent átbeszélünk, ami kérdéses. (Ilyenek lehetnek, hogy milyen szándékkal érkeztél, min szeretnél dolgozni, milyen határok vannak, amiket figyelembe kell venni.) Ezt követi a zuhanyzás és átöltözés szarongba. (masszázs előtt és után is van lehetőség zuhanyzásra) A szertartást egy köszöntő -ráhangoló rituáléval indítjuk, ahol kapcsolódhatsz önmagadhoz és meghívunk szavakkal a masszázs terébe. Majd elkezdődik a masszázs, ami a teljes testet érinti és kókusz olajjal történik. Harmonikusan és természetesen vonja be az intim területeket is az érintés folyamatába, így a befogadó lehetőséget kap arra, hogy megtapasztalja és kibontakoztassa magában a benne szunnyadó érzéki-szexuális életerőt. A cél nem az orgazmus, hanem az orgazmikus állapot elérése és fenntartása. Férfiaknál magmegtartásra törekszünk, hogy az energia ne vesszen el, hanem áramolni tudjon a test egészében. A masszőz az aktív fél, aki teljes lényével figyel rád és kíséri a folyamataidat, te pedig a befogadó vagy, aki figyeli és tudatosítja magában a történéseket. A masszázs során az érintés egyoldalú, a befogadó passzív marad, nem érinti a masszőrt. Te ellazulsz, figyelsz, és a csodák megtörténnek. A masszázs segítség lehet olyan férfiak számára, akik korai magömléssel, merevedési zavarral küzdenek, magmegtartást szeretnének gyakorolni, elakadást tapasztalnak a szexualitásuk terén. Elősegíti az önbizalom és önelfogadás növelését, és a test megértését, megismerését, fokozza az energiaszintet. Nőknél nagyon pozitív hatással lehet a testükre és lelkükre is. Segíti a tudatos kapcsolódást önmagukhoz, megtapasztalhatják a testük szeretetét. Segítheti a belső megélések, és lelki folyamatok feldolgozását, oldását, így felszínre kerülhetnek azok a blokkok, melyek az adott időszakban már feldolgozhatóak a lelkükben, így megtörténhet az elengedésük. A masszázs időszakonkénti ismétlődése további blokkok feloldását hozhatja magával. Az energiák 18-20 napig dolgozhatnak egy-egy masszázs után. 

150' - 40 000 HUF 

Zsófi.jpg

4 kezes jóni/ lingam masszázs
2 óra a tiszta masszázs idő, beszélgetéssel 2,5 órát vesz igénybe 
 

150 p' - 60 000 HUF 

Zsófi.jpg

Páros masszázs (homoszexuális pároknak is)
A pár mindkét tagja egy időben élheti át a tantra masszázst 2 óra a tiszta masszázs idő, beszélgetéssel 2,5 órát vesz igénybe intim masszázzsal. Intim masszázs nélkül: 50.000 Ft 

150 p' - 70 000 HUF 

Zsófi.jpg

Páros masszázs (homoszexuális pároknak is) intim masszázs nélkül
Páros masszázs (homoszexuális pároknak is) A pár mindkét tagja egy időben élheti át a tantra masszázst, Intim masszázs nélkül/ 1,5óra a tiszta masszázs idő. 

120 p' - 50 000 HUF 

Zsófi.jpg

Èlmény masszázs pároknak
2 óra a tiszta masszázs idő, beszélgetéssel 2,5 órát vesz igénybe. Lehetőség van arra, hogy miközben a masszőr a pár egyik tagját masszírozza, a pár másik fele is jelen legyen a masszázs folyamatánál. 

150 p' - 50 000 HUF 

Zsófi.jpg

Thai olajos masszázs
1 óra tiszta masszázs, 30 perc beszélgetés. Az Thai olajos masszázs sok szempontból megegyezik a ruhában történő tradicionális thai masszázzsal, azzal a különbséggel, hogy az olajtól csúszóssá vált testen bizonyos fogásokat elhagynak. A nyugati masszázsokkal ellentétben a tradicionális thai masszázs elsősorban nem az izmokat dolgozza meg, hanem a test energiáit aktivizálja, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén, az olajos thai masszázs inkább simító mozdulatokat használ. A thai olajos masszázs pezsdíti a vérkeringést, a nyirokkeringést, ellazítja az izomzatot, segít a méregtelenítésben, erősíti az immunrendszert, a bőrt rugalmassá, selymessé teszi, a fáradt lelket felüdíti. 

90 p' - 10 000 HUF 

Zsófi.jpg

Metamorf masszázs
1 óra a tiszta masszázs idő, beszélgetéssel 1,5 órát vesz igénybe. 

90 p' - 12 000 HUF 

Zsófi.jpg

Tao masszázs
Intim masszázs nélkül, 1,5 óra a tiszta masszázs idő, beszélgetéssel 2 órát vesz igénybe 

120 p' - 27 000 HUF 

Zsófi.jpg

Tao masszázs
2 óra a tiszta masszázs idő, beszélgetéssel 2,5 órát vesz igénybe 

150 p' - 35 000 HUF 

Kata

A tantrát mint önismereti utat már egy ideje járom. Nekem a tantra maga az élet szeretete, ahogy mondani szoktam én az életbe vagyok szerelmes.                             Az igazán szeretettel teli érintések gyógyítják a lelket és nyitják a testet, oldják a bennünk keletkezett blokkokat. Ezen részek oldásával az emberben mindig egy kis rész újjászületik. 
Masszázsaim során a célom, hogy elkísérjelek téged, szeretetben és biztonságban az Önmagad felé vezető úton, ahol megtapasztalhatod, hogy milyen a valódi feltétel nélküli szeretet. Ahol tényleg csak Önmagadra kell koncentrálnod.
Minden út egy tapasztalással kezdődik, merj rálépni erre az útra, és én segítek, hogy szabadon szárnyalhass.

Kata.jpg
Kata

Tanulmányai

2024.

- Anti-stressz masszázs tanfolyam Nagy Zsolt oktatóval.

2023.

- Metamorf masszázs tanfolyam Markos-Tóth Judit oktatóval.
- Lomi-Lomi Nui képzés - Lancsin Zsuzsanna
- Svédmasszázs képzés, Irodai masszázs - Nagy Zsolt

2022.

- Tantra masszőr képzés Végh Ildikó, okleveles tantra masszőrrel. 

Kata.jpg

Tantra masszázs Zsófival
Az érkezést követően lesz lehetőséged arra, hogy a tested mellett a lelked is kapjon időt a megérkezésre. Miután mindent átbeszélünk, ami kérdéses. (Ilyenek lehetnek, hogy milyen szándékkal érkeztél, min szeretnél dolgozni, milyen határok vannak, amiket figyelembe kell venni.) Ezt követi a zuhanyzás és átöltözés szarongba. (masszázs előtt és után is van lehetőség zuhanyzásra) A szertartást egy köszöntő -ráhangoló rituáléval indítjuk, ahol kapcsolódhatsz önmagadhoz és meghívunk szavakkal a masszázs terébe. Majd elkezdődik a masszázs, ami a teljes testet érinti és kókusz olajjal történik. Harmonikusan és természetesen vonja be az intim területeket is az érintés folyamatába, így a befogadó lehetőséget kap arra, hogy megtapasztalja és kibontakoztassa magában a benne szunnyadó érzéki-szexuális életerőt. A cél nem az orgazmus, hanem az orgazmikus állapot elérése és fenntartása. Férfiaknál magmegtartásra törekszünk, hogy az energia ne vesszen el, hanem áramolni tudjon a test egészében. A masszőz az aktív fél, aki teljes lényével figyel rád és kíséri a folyamataidat, te pedig a befogadó vagy, aki figyeli és tudatosítja magában a történéseket. A masszázs során az érintés egyoldalú, a befogadó passzív marad, nem érinti a masszőrt. Te ellazulsz, figyelsz, és a csodák megtörténnek. A masszázs segítség lehet olyan férfiak számára, akik korai magömléssel, merevedési zavarral küzdenek, magmegtartást szeretnének gyakorolni, elakadást tapasztalnak a szexualitásuk terén. Elősegíti az önbizalom és önelfogadás növelését, és a test megértését, megismerését, fokozza az energiaszintet. Nőknél nagyon pozitív hatással lehet a testükre és lelkükre is. Segíti a tudatos kapcsolódást önmagukhoz, megtapasztalhatják a testük szeretetét. Segítheti a belső megélések, és lelki folyamatok feldolgozását, oldását, így felszínre kerülhetnek azok a blokkok, melyek az adott időszakban már feldolgozhatóak a lelkükben, így megtörténhet az elengedésük. A masszázs időszakonkénti ismétlődése további blokkok feloldását hozhatja magával. Az energiák 18-20 napig dolgozhatnak egy-egy masszázs után. 

120' - 30 000 HUF 

Kata.jpg

Tantra masszázs jóni/ lingam masszázzsal ZsófivalAz érkezést követően lesz lehetőséged arra, hogy a tested mellett a lelked is kapjon időt a megérkezésre. Miután mindent átbeszélünk, ami kérdéses. (Ilyenek lehetnek, hogy milyen szándékkal érkeztél, min szeretnél dolgozni, milyen határok vannak, amiket figyelembe kell venni.) Ezt követi a zuhanyzás és átöltözés szarongba. (masszázs előtt és után is van lehetőség zuhanyzásra) A szertartást egy köszöntő -ráhangoló rituáléval indítjuk, ahol kapcsolódhatsz önmagadhoz és meghívunk szavakkal a masszázs terébe. Majd elkezdődik a masszázs, ami a teljes testet érinti és kókusz olajjal történik. Harmonikusan és természetesen vonja be az intim területeket is az érintés folyamatába, így a befogadó lehetőséget kap arra, hogy megtapasztalja és kibontakoztassa magában a benne szunnyadó érzéki-szexuális életerőt. A cél nem az orgazmus, hanem az orgazmikus állapot elérése és fenntartása. Férfiaknál magmegtartásra törekszünk, hogy az energia ne vesszen el, hanem áramolni tudjon a test egészében. A masszőz az aktív fél, aki teljes lényével figyel rád és kíséri a folyamataidat, te pedig a befogadó vagy, aki figyeli és tudatosítja magában a történéseket. A masszázs során az érintés egyoldalú, a befogadó passzív marad, nem érinti a masszőrt. Te ellazulsz, figyelsz, és a csodák megtörténnek. A masszázs segítség lehet olyan férfiak számára, akik korai magömléssel, merevedési zavarral küzdenek, magmegtartást szeretnének gyakorolni, elakadást tapasztalnak a szexualitásuk terén. Elősegíti az önbizalom és önelfogadás növelését, és a test megértését, megismerését, fokozza az energiaszintet. Nőknél nagyon pozitív hatással lehet a testükre és lelkükre is. Segíti a tudatos kapcsolódást önmagukhoz, megtapasztalhatják a testük szeretetét. Segítheti a belső megélések, és lelki folyamatok feldolgozását, oldását, így felszínre kerülhetnek azok a blokkok, melyek az adott időszakban már feldolgozhatóak a lelkükben, így megtörténhet az elengedésük. A masszázs időszakonkénti ismétlődése további blokkok feloldását hozhatja magával. Az energiák 18-20 napig dolgozhatnak egy-egy masszázs után. 

150' - 40 000 HUF 

Kata.jpg

4 kezes jóni/ lingam masszázs
2 óra a tiszta masszázs idő, beszélgetéssel 2,5 órát vesz igénybe 
 

150 p' - 60 000 HUF 

Kata.jpg

Páros masszázs (homoszexuális pároknak is)
A pár mindkét tagja egy időben élheti át a tantra masszázst 2 óra a tiszta masszázs idő, beszélgetéssel 2,5 órát vesz igénybe intim masszázzsal. Intim masszázs nélkül: 50.000 Ft 

150 p' - 70 000 HUF 

Kata.jpg

Páros masszázs (homoszexuális pároknak is) intim masszázs nélkül
Páros masszázs (homoszexuális pároknak is) A pár mindkét tagja egy időben élheti át a tantra masszázst, Intim masszázs nélkül/ 1,5óra a tiszta masszázs idő. 

120 p' - 50 000 HUF 

Kata.jpg

Èlmény masszázs pároknak
2 óra a tiszta masszázs idő, beszélgetéssel 2,5 órát vesz igénybe. Lehetőség van arra, hogy miközben a masszőr a pár egyik tagját masszírozza, a pár másik fele is jelen legyen a masszázs folyamatánál. 

150 p' - 50 000 HUF 

Kata.jpg

Lomi lomi nui
Alapjai a korai polinéz telepesektől származnak, azonban a napjainkban ismert és alkalmazott, egyedülálló ritmusos formáját a Hawaii sámánoknak köszönhetjük. A masszázs főleg alkarral történik, így kivitelezhetőek a lomi lomira jellemző lassú, hosszú, több testrészt is érintő mozdulatok, amik segítik az ellazulást és az izmok regenerálódását. Az energia áramlás révén elősegíti a stresszes állapot, valamint az izomcsomók feloldását is egyben, felfrissülést eredményez testi, lelki, szellemi szinten egyaránt. A masszázs célja minden esetben más, lehetőség nyílik a pihenésre, relaxációra, vagy éppen egy aktuális élethelyzeted feldolgozására. Masszázsaim során egy olyan biztonságos térbe hívlak, ahol megtapasztalhatod az igazán szeretetteli érintés gyógyító hatását. 

120 p' - 20 000 HUF 

Kata.jpg

Metamorf masszázs
1 óra a tiszta masszázs idő, beszélgetéssel 1,5 órát vesz igénybe. 

90 p' - 12 000 HUF 

bottom of page