top of page

Kedves Érdeklődő!
 

Örömmel meghívunk Téged a Vágyak Éjszakájára, egy felejthetetlen eseményre, amely az 1001 éjszakát idézi meg május 25-én, május 31-én és június 15-én a Fashion & Day Spa-ban, sötétedés után.

A nyári szabadságunk miatt legközelebb csak szeptemberben lesz Vágyak Éjszakája program. Ha eddig nagy érdeklődéssel voltál felé, akkor érdemes lefoglalnod a helyedet! 

 

Az est kezdetén Barabás Béla tantramasszőrrel és oktatóval van lehetőség egy kötetlen beszélgetés keretein belül elmélyülni a hüvelyi orgazmus/ejakuláció témakörében. 
Beszélgetést követően elkezdődik a különleges tantrikus játéktér, ahol csoportos foglalkozás keretéin belül energiák mozgatásával egy bensőséges dimenzióba kerülünk, ahol az érintéseké lesz a főszerep.

Egész éjszakás szauna és gőzprogramokkal folytatjuk az est további részét, ahol az ismerkedés hangulata mellett varázslatos illóolajok és forróság kényezteti az elmét.

A kapukat éjfélkor "éjféli varázslattal" nyitjuk meg, melyet hastáncosok kísérnek, és a továbbiak csak a Te képzeleteden múlnak!
 

Belépődíj: 
FULL NIGHT TICKET  - 20.000 Ft 

A belépődíj 20.000 forint, mely tartalmazza a tantrikus játszóteret, a vezetett szauna és gőzprogramot, valamint az italfogyasztást és a pihenőszobák használatát. 


CHECK IN TICKET - 15.000 Ft
A belépődíj 15.000 forint, mely tartalmazza a programokon kívüli szauna használatot, welcome drinket és falatkákat.

Várunk szeretettel, hogy együtt élvezhessük ezt az izgalmas éjszakát!

Az esemény keretein belül létrejövő programokon a részvétel nem kötelező!

 

Kezdés: 20:00 után, a program felépítését és pontos kezdési idejét e-mailben részletezzük.
 

Jegyvásárlás: Regisztrációhoz kötött!

Regisztrálj a Vágyak Éjszakája program sorozatunkra! 

Köszönjük szépen a regisztrációt, hamarosan jelentkezünk!

bottom of page