top of page

Fedezzétek fel a tökéletes összhangot a páros masszázs varázslatos világában! Kényeztessétek magatokat együtt, miközben a stressz távol marad, és a testetek és lelketek egyesül a relaxáció mélyében. Tapasztaljátok meg a szeretet és harmónia érzését, miközben együtt merültök el az érintések és az illatok birodalmában. Válasszátok a páros masszázst, és élvezzétek az együtt töltött pillanatok varázsát!

Pressure Point Massage

Páros masszázs - teljes test 
A páros masszázs ajánlat tökéletes választás az ellazuláshoz. 60 perces relaxációs páros masszázs, amely magában foglalja a test melegítését és a mély ellazulást. 

60' - 43 980 HUF 

Pressure Point Massage

Páros masszázs - teljes test 
Mélyüljetek el a teljes testet átölelő relaxációban együtt partnereddel a 90 perces páros masszázs során, mely során testetek és lelketek egyesül, miközben a mindennapi stressz távol marad. Tapasztaljátok meg a szeretet és harmónia érzését egy olyan élményben, mely tökéletes egyensúlyt teremt köztetek.

90' - 47 980 HUF 

Pressure Point Massage

Páros masszázs - teljes test
Fedezzétek fel a tökéletes egyensúlyt és feltöltődést együtt egy 2 órás páros masszázs során, ahol testetek és lelketek egyszerre kapja meg a kényeztetést, miközben egymás közelében találjátok meg a nyugalmat és a harmóniát.

120 p' - 53 980 HUF 

Vendégeink írták 

Nyak-, váll-, kar masszázs

S. Juli

Lányommal közösen vettünk részt egy páros masszázson, Gabi és Béla nagyon profi kezei között, Anita igazán kedves vendégszeretete közepette - köszönjük!

bottom of page